Drogisterij in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een drogisterij in Apeldoorn? Dan zit u goed bij AGA Apotheken. Wij zijn een drogisterij en apotheek in één, waardoor wij een uniek allround concept kunnen bieden. Het is ons doel om u de meest compleet mogelijke zorg te bieden.

U vindt ons als drogist in Apeldoorn aan de Asselsestraat. Hier hebben wij meer dan 2.000 verschillende producten, van minstens 300 verschillende merken. Bent u naar iets specifieks op zoek maar kunt u het niet vinden in onze drogist? Geen zorgen, wij bestellen het voor u.

AGA Apotheken als drogisterij in Apeldoorn

  • Apotheek en drogisterij samen zorgt voor een allround concept;
  • Locatie in het centrum is goed, dichtbij supermarkt en parkeren;
  • Direct contact via WhatsApp service. Te bereiken op +31(0)6 30 14 62 28.

Kom gerust langs bij onze drogisterij in Apeldoorn voor alles wat u nodig hebt op dit gebied. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:30. Voor de drogisterij artikelen kunt u gewoon binnen lopen.

Ons assortiment

Wij bieden een zeer breed assortiment van diverse topmerken. Dit zijn merken die vrij verkocht mogen worden, zoals Janzen, John van G, Dr. Vogel, VSM en diverse voeding supplementen. Echter hebben wij ook artikelen die enkel door apotheken verkocht mogen worden, daar wij ook een apotheek zijn. Dit zijn merken zoals Vichy, La Roche Possay, Eucerin en Avène.

Naast de artikelen die wij verkopen, kunt u ook bij ons terecht voor advies over diverse onderwerpen. Wij bieden u altijd deskundig advies, onder andere over zelfzorg producten, haarkleuring en decoratieve cosmetica. Wij bieden een hoogwaardig make-up merk, John van G. Dit is een milieuvriendelijk en diervriendelijk cosmetica merk. Tevens bieden wij hier een navul systeem van.

Persoonlijke aandacht

Bij ons als drogist in Apeldoorn geniet u altijd van persoonlijke aandacht. U krijgt bij ons het beste advies en deskundige service. Doordat wij een combinatie van een apotheek en een drogisterij zijn, kunnen wij u extra advies en extra deskundige service bieden dan u kunt krijgen in een afzonderlijke apotheek of drogisterij. Dit is een unieke dienst die wij u aanbieden, ten opzichte van afzonderlijke apotheken en drogisterijen. Wij hebben tevens regelmatig diverse aanbiedingen.

Onze diensten als apotheek

Naast drogisterij zijn wij uiteraard ook een apotheek. Dit betekent dat u bij ons ook terecht kunt voor recepten en advies. Wij zetten professionaliteit, patiëntveiligheid, patiëntwelzijn en persoonlijke aandacht altijd voor op. Daarnaast bieden wij u altijd snelheid. Als wij een recept vóór 17:00 uur van uw arts binnen krijgen, zorgen we er voor dat deze de volgende werkdag om 12:00 uur klaar ligt. U kunt zich tevens aanmelden voor de berichtenservice. U krijgt dan bericht wanneer uw recept klaar ligt. Kunt u niet tijdens openingstijden langskomen? Dan hebben wij afhaalkluizen die 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk zijn.

Bezoek onze drogisterij in Apeldoorn

Als drogist in Apeldoorn zijnde, staan we klaar om u te helpen waar u dat nodig hebt. Indien u geen hulp nodig hebt, en gewoon uw producten komt halen, is dat uiteraard geen enkel probleem. Bij onze drogisterij vindt u gratis ruime parkeergelegenheid. U kunt namelijk parkeren bij de naastgelegen supermarkt Boni.

Bent u op zoek naar een specifiek product of hebt u vragen? Dan kunt u altijd gerust contact opnemen door een appje te sturen naar +31(0)6 30 14 62 28 of stuur een e-mail naar drogisterij@aga-apotheken.nl. Onze apotheek en drogisterij is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 8:30 tot 17:30. U bent van harte welkom om gewoon binnen te lopen.