Over ons

Apotheek Groep Apeldoorn is opgericht en 1988 en wordt gevormd door twee apotheken: Apotheek & Drogisterij De Asselsestraat en Apotheek De Mheen. Al sinds de oprichting in 1988 hebben wij het doel om de beste zorg te leveren. Patiëntveiligheid, patiëntwelzijn, persoonlijke aandacht en klantenservice hebben daarom al 33 jaar onze hoogste prioriteit.

Sinds onze oprichting zijn wij continu bezig om de service voor onze klanten nóg beter te maken. Een selectie van onze services:
*) online aanvragen van herhaalrecepten, via onze website of via de app Recappt;
*) berichtensysteem die u op de hoogte houdt wanneer uw medicatie klaarligt;
*) afhaalkluizen zodat u 24 uur per dag uw medicatie kunt ophalen op momenten dat het u uitkomt;
*) herhaalservice: wij vragen voor u bij uw arts uw herhaalrecepten aan zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen;
*) ruime parkeerplaats (achter de naastliggende supermarkt Boni) om uw auto te parkeren;
*) bezorgservice.

Apotheek Groep Apeldoorn gaat voor het beste advies. Wij vinden het belangrijk om bij onze klanten te checken hoe bepaalde medicijnen bevallen. Als het noodzakelijk is, wat vaak bij meerdere geneesmiddelen tegelijk noodzakelijk is, bellen wij onze klanten om te vragen hoe het gaat. Of wij vragen het als men terugkomt voor de herhalingsrecepten.

Nu ook een grote drogisterij:

In de zomer van 2021 werd de apotheek aan De Asselsestraat uitgebreid met een grote drogisterij. Op die manier kunnen wij nóg meer service aanbieden dan wat de klant van ons al gewend was. Wij willen mensen een betere kwaliteit van leven geven. Door deze uitbreiding lukt dat nog beter. Als iemand bij de drogist komt met een pijntje of probleem kunnen we hem makkelijk doorverwijzen naar onze apotheek als dat nodig is. En omgekeerd werkt dat natuurlijk ook. We hebben alle kennis en producten in huis.

Het assortiment van de drogisterij is heel uitgebreid. Van cosmetica, haar- en huidverzorging tot de lekkerste geuren voor in huis van Janzen. Maar uiteraard ook wond- en mondverzorging en allerlei zelfzorggeneesmiddelen en Dokter Vogel, VSM liggen in het schap. Kortom, wij hebben alles wat een drogisterij in huis hoort te hebben. Wij hebben zelfs meer dan veel drogisterij ketens omdat wij sommige merken voeren die alleen door apotheken verkocht mogen worden.

Kortom, wij zijn trots op de vernieuwde apotheek met drogisterij. Door de uitbreiding kunnen wij Apeldoorners nog beter helpen.

 Op zondag 15 maart 2020 waren wij te zien bij Holland Van Boven (SBS6):